Trešdiena, 2024. gada 17. aprīlis

Vārda diena: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

No jūnija Latvijas Radio 5 jauns saturs studentiem un literatūras cienītājiem

No 1. jūnija līdz pat oktobrim katru piektdienu plkst. 16:15 Pieci.lv studijā darbosies mūžīgais students, pazīstamais stāvkomiķis Edgars Bāliņš, kurš rubrikā „Studiju studija” stāstīs par redakcionāli neatkarīgi atlasītiem notikumiem Latvijas lielākajās augstskolās. Caur jokiem un humora prizmu klausītāji varēs uzzināt dzīvesstila jaunumus: kas ārpus oficiālajām vēstīm šobrīd nodarbina studentu prātus, kādas receptes modē kopmītnēs un, piemēram, kā izdzīvot, ja līdz stipendijai atlikuši pieci eiro.

Savukārt no 4. jūnija pirmdienu un trešdienu vakaros īsi pirms 21:00 raidījuma “Pilnīgs Vakars” laikā skanēs jauna rubrika “Radio un kino stāsti bērniem (un to vecākiem)”. Klausītāji varēs iepazīties ar 6 literātu darbiem – autoru vidū būs Andris Kuprišs, Inga Gaile, Māra Cielēna, Jānis Joņevs, Pauls Bankovskis un Rūta Briede. Projekts tiek īstenots sadarbībā ar “Kino Bize”, radio stāstus piedāvājot “Pieci.lv” ēterā, bet filmas un ar tām saistītas tematikas radošās darbnīcas nodrošinot klātienē, “Kino Bizes” bērnu rītos.

Pieci.lv ir Latvijas Radio jauniešu satura multimediāla platforma, kas pieejama dažādos formātos – radio frekvencēs un internetā. Pieci.lv jaunumiem var sekot līdzi arī sociālajos tīklos Twitter, Facebook, Youtube un Instagram - @pieciLV.

 

Papildu informācijai:

Ieva Aile

Komunikācijas daļas vadītāja

Tālr.: 29104676 | ieva.aile@latvijasradio.lv