Ceturtdiena, 2024. gada 18. aprīlis

Vārda diena: Laura, Jadviga

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Latvijas Radio 1 raidījumā „Krustpunktā” viesosies Valsts prezidents Raimonds Vējonis

Šodien, 18. septembrī, Latvijas Radio 1 analītiskajā viedokļu raidījumā „Krustpunktā” stundā pēc plkst. 13.00 viesosies Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Valsts prezidents Raimonds Vējonis pēc konsultācijām ar visām Saeimā pārstāvētajām partijām uzdevis valdībai divu nedēļu laikā izstrādāt rīcības plānu bēgļu uzņemšanai. Tādēļ iztaujāsim R.Vējoni par valdības partiju nespēju vienoties bēgļu uzņemšanas jautājumā, ārpolitiskajām sekām un attiecībām valdības koalīcijā. „Krustpunktā” studijā būs arī žurnālisti – Indra Sprance no žurnāla „Ir” un Filips Lastovskis no portāla „Delfi”, diskusiju vadīs žurnāliste Māra Jansone, raidījuma producente – Evija Unāma.

Stundas otrajā pusē tiks uzklausīti arī klausītāju jautājumi. Tos varēs uzdot, zvanot pa tālruņu numuriem 67222888, 67225599, rakstot elektroniski uz e-pasta adresi krustpunkta@latvijasradio.lv vai sūtot ziņu no Latvijas Radio mājaslapas šeit.

Aicinām klausīties „Krustpunktā” raidījumu „Latvijas Radio 1”  frekvencēs radio uztvērējos un Latvijas Radio tīmekļa vietnē latvijasradio.lv. Latvijas Radio jaunumiem iespējams sekot līdzi arī sociālo tīklu kontos twitter.com/LatvijasRadio, facebook.com/LatvijasRadio un draugiem.lv/latvijasradio.